ROCKBÅT 47

Torsdagen den 25/7 kl. 16.15 kommer Rockbåt 47 till BK-Flottaren! Vi upprepar fjolårets succé och samarrangerar med samfällighetsföreningen på Sandslån. Medlemmars engagemang behövs för att hjälpa till under arrangemanget samt att bidra med lotterivinster! Skicka ett sms till Kristina 0706438471 eller skriv här, om vad ni kan hjälpa till med.

Kryssarklubben på besök på BK-FLOTTAREN

Den 5 juli 2019 ankom en lång rad seglare till BK Flottaren för att stanna till den 7 juli. Seglatsen var planerad sedan lång tid tillbaka och utgick från Sundsvall. Flera hamnar blev besökta under resan. Besöket bestod av ett studiebesök på High Coast Box Whisky med tillhörande middag på deras restaurang. BK Flottaren och Sandslåns Samhällsförening stod för markservice och delar av Kramfors Dragspelsklubb stod för underhållning. Vad passar bättre än dragspel på Sandslån: Timmersorteringens "Mecka". Alla trivdes trots att mycket vatten kom uppifrån, och en resa över till Box blev minnesvärd på en gammal brygga med elmotor. Foton finns från besöket under "Bilder", tagna av Lilian Vesterman

Nyare kaffeautomat i klubbstugan

Den 13 mars 2019 monterades en nyare kaffeautomat in i klubbstugan. En efterlängtad trivselåtgärd då den gamla strejkade för någon vecka sedan. Tyvärr gick det inte att laga den gamla då inga reservdelar längre finns, och firman som handhar dessa automater var redan kontaktad för en nyare maskin.

Välkommen in till klubbstugan och testa vår nya kaffeautomat!

Hjärtstartare inköpt till BK Flottaren

Enligt medlemsbeslut om inköp av en hjärtstartare har nu båtklubben berikats med en sådan som nu sitter monterad i klubbstugan. En genomgång av handhavandet har skett via en utbildare för några av de medlemmar som mestadels vistas på båtklubbens område.