2020 04 29

Viktigt meddelande från BK-Flottaren:

Medlemsmötet den 14 maj 2020 kl 19 är inställt p g a den pandemi som råder.

Däremot genomförs klubbdagarna (städdagar) den 9 maj kl 10-15 med reservdag den 17 maj kl 10-15. Vi är utomhus och utför de moment som behövs för att sjösätta våra båtar inför sommaren. En lista finns på vad som ska åtgärdas och sysslorna fördelas utomhus.

Ta med eget fika. Kaffe kan hämtas inne i klubbstugan, men vi vistas ute och håller avstånd enligt de regler som myndigheterna anvisar.

Klubbdagarna gäller för medlemmar med båtplats vid våra bryggor. Om förhinder finns att delta, sänd en ställföreträdare, eller om Du avstår helt får Du en faktura på 500 kr. Lista på de närvarande förs vid klubbdagarna som utgör underlag för kassören.

Båtlyft: Vi planerar båtlyft som vanligt. Dag meddelas senare.

Vi ser fram emot en varm och skön sommar utan virus. Tyvärr planeras inga fester på klubben i rådande läge, men vi ses med gott humör och god kamratanda! Håll avstånd så länge pandemin härjar!

Klubbhälsningar,

/Styrelsen, BK-Flottaren

ROCKBÅT 47

Torsdagen den 25/7 kl. 16.15 kommer Rockbåt 47 till BK-Flottaren! Vi upprepar fjolårets succé och samarrangerar med samfällighetsföreningen på Sandslån. Medlemmars engagemang behövs för att hjälpa till under arrangemanget samt att bidra med lotterivinster! Skicka ett sms till Kristina 0706438471 eller skriv här, om vad ni kan hjälpa till med.

Kryssarklubben på besök på BK-FLOTTAREN

Den 5 juli 2019 ankom en lång rad seglare till BK Flottaren för att stanna till den 7 juli. Seglatsen var planerad sedan lång tid tillbaka och utgick från Sundsvall. Flera hamnar blev besökta under resan. Besöket bestod av ett studiebesök på High Coast Box Whisky med tillhörande middag på deras restaurang. BK Flottaren och Sandslåns Samhällsförening stod för markservice och delar av Kramfors Dragspelsklubb stod för underhållning. Vad passar bättre än dragspel på Sandslån: Timmersorteringens "Mecka". Alla trivdes trots att mycket vatten kom uppifrån, och en resa över till Box blev minnesvärd på en gammal brygga med elmotor. Foton finns från besöket under "Bilder", tagna av Lilian Vesterman

Nyare kaffeautomat i klubbstugan

Den 13 mars 2019 monterades en nyare kaffeautomat in i klubbstugan. En efterlängtad trivselåtgärd då den gamla strejkade för någon vecka sedan. Tyvärr gick det inte att laga den gamla då inga reservdelar längre finns, och firman som handhar dessa automater var redan kontaktad för en nyare maskin.

Välkommen in till klubbstugan och testa vår nya kaffeautomat!

Hjärtstartare inköpt till BK Flottaren

Enligt medlemsbeslut om inköp av en hjärtstartare har nu båtklubben berikats med en sådan som nu sitter monterad i klubbstugan. En genomgång av handhavandet har skett via en utbildare för några av de medlemmar som mestadels vistas på båtklubbens område.