2020 06 15

Förändring av anläggningsansvar: Börje Vestberg står kvar som hamnfogde och anläggningsansvarig, och Bengt Hellström går in som anläggningsansvarig från dagens datum. Börjes mobil: 070-601 23 51, och Bengts mobil: 070-304 65 26.

2020 04 29

Viktigt meddelande från BK-Flottaren: (Finns även att läsa under Nyheter)

Medlemsmötet den 14 maj 2020 kl 19 är inställt p g a den pandemi som råder.

Däremot genomförs klubbdagarna (städdagar) den 9 maj kl 10-15 med reservdag den 17 maj kl 10-15. Vi är utomhus och utför de moment som behövs för att sjösätta våra båtar inför sommaren. En lista finns på vad som ska åtgärdas och sysslorna fördelas utomhus.

Ta med eget fika. Kaffe kan hämtas inne i klubbstugan, men vi vistas ute och håller avstånd enligt de regler som myndigheterna anvisar.

Klubbdagarna gäller för medlemmar med båtplats vid våra bryggor. Om förhinder finns att delta, sänd en ställföreträdare, eller om Du avstår helt får Du en faktura på 500 kr. Lista på de närvarande förs vid klubbdagarna som utgör underlag för kassören.

Båtlyft: Vi planerar båtlyft som vanligt. Dag meddelas senare.

Vi ser fram emot en varm och skön sommar utan virus. Tyvärr planeras inga fester på klubben i rådande läge, men vi ses med gott humör och god kamratanda! Håll avstånd så länge pandemin härjar!

Klubbhälsningar,

/Styrelsen, BK-Flottaren

______

2019:

BK Flottaren har tillsammans med ett antal kanot- och kajakintresserade bildat en sektion inom båtklubben. Målsättningen är att öka intresset för sjön, båtlivet och att paddla kanoter/kajaker. Kurser i kanot/kajakpaddling och säkerhet i vattnet är ett inslag för sektionen. En deltagare från sektionen, Anders Bergqvist ingår i BK Flottarens styrelse från årsmötet 2019.