Kryssarklubben på besök hos BK Flottaren

Trots att vatten kom från ovan var det inget fel på stämningen. Delar av Kramfors Dragspelsklubb intog klubbstugan och bjöd på de traditionella dragspelslåtarna som hör både sommaren till, och speciellt i vårt område i det gamla timmersorteringens "Mecka".  Sandslåns Samhällsförening skötte servicen i klubbstugan under dag 2 av 3. Trivsamt och mysigt, som det kan vara på vårt område. Vi på BK Flottaren tackar för besöket av Kryssarklubben och hoppas att det blir ett årligt besök framgent! Vi trängs och vi trivs tillsammans!

Kryssarklubben på besök hos BK Flottaren

Den 5-6-7 juli 2019 kom ett antal seglare på besök hos oss. Trots regn och lite vind, var det inget fel på humöret i hamnen. Gästerna välkomnades med hamburgare och kaffe. Besöket blev minnesvärd då gästerna gjorde ett studiebesök på High Coast Box Whisky. Senare på eftermiddagen och kvällen intogs en måltid i destilleriets trivsamma restaurang.

Bildgalleri


BK Flottarens medlemsbryggor

Bild tagen den 11 juli 2018 tidigt på morgonen. En spegelblank Kungsgårdsfjärd i strålande sommarsol, denna varma sommar som vi har. Det är semestertider och några båtar är ute, några båtar har ännu inte sjösatts. 

BK Flottarens medlemsbryggor

Bild tagen den 11 juli 2018 tidigt på morgonen. Denna bild ger Dig en vy mot Box som vi har rakt över viken. 

BK Flottarens medlemsbryggor

Bild tagen den 11 juli 2018 tidigt på morgonen. Fortfarande stiltje på vattnet och det är ovanligt varmt för att vara morgon.

BK Flottarens medlemsbryggor

Bild tagen 20 juni-18 från Styrhytten på gästkajen mot medlemmarnas bryggor.

BK Flottarens medlemsbryggor

Bild från nya bryggan mot medlemsbryggorna, tagen den 20 juni-18.

Klubbstugan

Grillplatsen vid klubbstugan är välbesökt av medlemmarna och våra gäster. Klubbstugan är rymlig och har bra utrustning för klubbarbete och hungriga magar. En trivsam miljö där idéerna kläcks och glada skratt hörs ofta!


Båtlyft på BK Flottaren

Den 2 juni skedde båtlyft på gästkajen. Flera båtar sattes i sjön inför sommaren.

BKF StyraBKF Styra
BKFgastbryggan-7-juli2013BKFgastbryggan-7-juli2013