Till alla som besöker våran sida

Välkommen till BK Flottaren

Vi är en båtklubb med hjärtat på rätta stället! Vi gör allt för att få en bra båthamn med service för Dig, oavsett vem Du är! Vi välkomnar Dig hur Du än tar Dig till vårt klubbområde.

Planerar Du en rutt längs norrlandskusten kan vi tipsa Dig att göra resan upp till Sandslån och BK Flottaren. En garanterad upplevelse med historiens vingslag på färden. Ångermanälven är landets vattenrikaste älv och en av landets, kanske världens vackraste dalgångar. Inloppet vid Storfjärden och Höga Kusten-bron och upp till Nyland/Sandslån är en av Sveriges längsta fjordar.

I vår hamn har vi service även för Dig som är handikappad. En lyft finns vid kajen och ramper finns dels till en handikapptoa samt till gäst-köket och tvättstugan. På området finns Flottarscenen som välkomnar Dig med musikinstrument. Behöver Du tömma latrinet eller tanka båten, fixar Du det hos oss. Basta i vår vedeldade bastu eller hyr kanoter för att utforska närområdet.

Det finns även mycket att utforska på land i klubbens närhet! En kommunal lekplats finns några hundra meter från klubbens område, där barnen säkert kan leka och rusta av sig. En promenad längs Flottarvägen upp mot Hammarsbron ger vackra vyer, eller kanske det är travdag på Dannero travbana att bevaka, inte långt från klubben. Restaurangbåten Ådalen III har sin hemmahamn här och Sorteringsmuséet finns på vårt område där guidning kan beställas.

Välkommen!